Gedeelde ervaringen

Hier kunt u enkele ervaringen lezen, bekijk meer op onze facebook-pagina

Specialistische Dierenkliniek Utrecht
4.9
powered by Facebook
Frups Themba Kluts
Frups Themba Kluts
2018-02-21T13:39:38+0000
Een kleine maand geleden konden we met mijn doodzieke Themba terecht bij dr. Van Noort, op zijn vrije dag nota bene. Hij heeft alle tijd vrijgemaakt en genomen om te achterhalen wat er, op het stukje bot in de maag na, mis was met Bamme waardoor ze zo futloos was. Tijdens de onderzoeken was hij zo ontzettend lief voor haar (inclusief knuffels en kusjes) en hij heeft meerdere opties bekeken en met ons overlegd. Na het via de slokdarm verwijderen van het botje wat vastzat bleek dat de boel flink ontstoken was. Dat bleek een flinke infectie te zijn, waar ze duidelijk veel last van had. Na veel medicatie, infusen en terugvallen, gaat het momenteel heel erg goed met Themba. Het lijkt wel alsof ze een jaar jonger is. Ik wil de arts en de andere medewerkers heel erg bedanken voor alle hulp die ze hebben geboden en tijd die ze in ons hebben gestoken. Themba voelt zich heel veel beter en is ook weer heel vrolijk in haar gedrag. Ze moet wel weer wat aankomen, maar daar wordt aan gewerkt met veel lekkers. � Een hele goede ervaring bij deze kliniek en zeker aan te raden! Nogmaals bedankt! Groetjes Wendy en een dikke high five van Themba.
Tanja Van de Werken
Tanja Van de Werken
2018-02-17T12:29:42+0000
Onze Franse Bull Gibbs van 4, had al 3 weken met hevige pijn gelopen. Een scan bevestigde een nekhernia. Nog net niet stijf van de pijnstillers, en rust, waren niet voldoende. Advies was een pittige operatie. Wij kregen eerlijke en duidelijke uitleg wat we konden verwachten. Nu 3 weken na de operatie herinneren alleen de kale plekken aan die periode. Gibbs moeten wij tegen zichzelf beschermen . Nog 3 weken rustig aan. Maar dit liever dan een hond met zoveel pijn! Ook de nazorg is top. Artsen en assistenten hartelijk dank voor de goede zorgen. En een poot van Gibbs.
Marja Nijhof-Ausma
Marja Nijhof-Ausma
2018-02-08T16:51:35+0000
Onze Jack is vandaag geopereerd door Gert. Wat een fijn en betrokken personeel en Gert is erg bekwaam! We duimen voor Jack dat het allemaal goed komt�
Ada van Steijn
Ada van Steijn
2018-01-31T16:58:56+0000
Geweldig in alle opzichten,onze hond rottweiler aan 2 achterpoten geopereerd aan schema gehouden al weer snel iets meer opgebouwd. Nu na half jaar weer in top conditie stukje naast fiets en weer met pauzes 15kl. wandelen. Dank jullie wel voor zeer deskundig operatie. Fam. van Steijn ui de Zilk.
Angelique de Jong
Angelique de Jong
2018-01-17T06:41:54+0000
Hele goede Specialistische Dierenkliniek! Binky is heel goed behandeld door Drs. Gert ter Haar en assistente(s). Fijne mensen voor dier & mens. Wij vinden deze tweedelijns dierenkliniek zeker een aanrader! Nu nog hopen op een verder goed herstel van onze Binky.
Carmen Christina
Carmen Christina
2018-01-14T02:03:35+0000
Challaman Gibbonanza
Challaman Gibbonanza
2018-01-13T19:14:14+0000
Mar Lagraauw
Mar Lagraauw
2018-01-13T14:31:47+0000
Dank u wel voor het herstellen van Minato zijn breuken... iets waar het MCD flink aan wilde verdienen en weigerde te doen als niet direct het gehele bedrag in 1 contant kon worden betaald. Hebben jullie t belang van de hond voorop gesteld! Dat is veel meer waard dan de kosten van deze operatie! Jullie zijn Toppers!
Patrick Sievers
Patrick Sievers
2018-01-12T15:10:35+0000
Super vriendelijke mensen. Nemen ook de tijd voor je. Leggen alles rustig uit wat ze doen. Echt een aanrader ���
Marijke Klarenbeek
Marijke Klarenbeek
2018-01-11T12:32:34+0000
Je bent geen nummer maar patiënt en eigenaar die met heel veel liefde en kunde wordt behandeld. Elke vraag wordt geduldig beantwoord en men krijgt een duidelijke uitleg over de verdere behandeling en kosten. Je komt hier niet voor verassingen te staan.ik ben zeer dankbaar dat het oog van mijn hond weer zo goed als nieuw is.
Natasja Berkhof Top
Natasja Berkhof Top
2018-01-05T19:06:19+0000
Super wat een super arts die Edgar. Heeft het hart op de juiste plek en gouden handen! Nu hopen op goed herstel voor onze Beau. Maar nu al zo blij. Groeten Fam. Berkhof
Richard En Terry Rinkema
Richard En Terry Rinkema
2018-01-04T23:03:50+0000
Zorgzaam, geven je het gevoel dat er aan alle ellende een einde gaat komen. En ja, mijn hond is weer zoals ze zou moeten zijn, super job mensen!
Karloo Kloosterman
Karloo Kloosterman
2018-01-02T09:43:53+0000
Brigitte Wirschell
Brigitte Wirschell
2017-12-22T06:12:12+0000
Twee zeer goede ervaringen in een maand tijd. Helaas heeft een van mijn katten het niet gered, het medeleven van de arts was hartverwarmend.
Bep Koning
Bep Koning
2017-12-02T09:17:20+0000
Richard Van Der Vossen
Richard Van Der Vossen
2017-11-23T18:45:50+0000
Echt een fantastische kliniek...Personeel zeer vriendelijk...TOP...
Jesse Schoone
Jesse Schoone
2017-11-11T21:27:14+0000
Ron Pranger
Ron Pranger
2017-10-25T17:27:28+0000
Judith Schippers-Spee
Judith Schippers-Spee
2017-10-25T08:23:06+0000
Gisteren met mijn Hollandse herderreu van 10 jaar bij Edgar Scheepens geweest na aanhoudende kreupelheid die niet reageerde op pijnstillers. Helaas constateerde Edgar een bottumor met waarschijnlijk uitzaaiingen in de buikholte. De manier waarop dit werd verteld, het medeleven, respect en de warmte die ik heb ervaren, waren geweldig. Ondanks het intens trieste nieuws uiteraard. We hebben onze hond niet meer uit het roesje gehaald. Ik kreeg alle tijd en ruimte om rustig afscheid van hem te nemen waarna hij rustig is ingeslapen. De kliniek heeft geregeld dat hij werd opgehaald door het crematorium en de factuur zouden ze wel nasturen. Als ik vragen had, mocht ik Edgar altijd nog bellen. Hij is een dierenarts met het hart op de juiste plaats! Heel erg bedankt daarvoor, Edgar!
Petra Wijnsma Determan
Petra Wijnsma Determan
2017-10-19T20:06:48+0000
Wij zijn zo blij dat we blue (Amerikaanse bulldog) hier hebben laten opereren. De eerste operatie was aan een hernia. De tweede aan zijn linker knie en de laatste aan zijn rechter knie. (Tplo operatie). We zagen er heel erg tegen op maar is ons 100% meegevallen. Blue kan nu vrijwel alles weer. Lekker spelen met zijn zus en rennen in het bos. Hij lijkt wel herboren. Wij zijn het hele team, en met name Hendrick-Jan, zeer dankbaar hiervoor.
Pascale Wolleswinkel
Pascale Wolleswinkel
2017-10-02T17:24:57+0000
Chris Verstraete
Chris Verstraete
2017-09-26T08:25:00+0000
Ik ben nu 2 keer geweest voor allebei de kruisbanden van buffel en ik kan niet anders zeggen dan dat ik meer dan tevreden ben! Super vriendelijk, nette kliniek en je zou buff weer s moeten zien spelen! Gelukkig heeft ie niet nog meer achterpoten maar anders zou ik hier sowieso weer naartoe gaan!!
Hans Niekus
Hans Niekus
2017-09-25T15:55:57+0000
8 november 2016 Patellaluxatie operatie aan de rechter achter poot van onze dwergpoedel van ruim 1 jaar oud. Ze blijft regelmatig hinkelen. Na half jaar pinnen verwijdert. Bij de controle, na het verwijderen van de pinnen, was de knie erg gezwollen. Er zat vocht in. Ook bleek de knie te zijn ontstoken, ontdekt tijdens het verwijderen van de pinnen. Dit moest vanzelf over gaan. Het regelmatig hinkelen blijft. Na een aantal maanden het advies om naar Kreupel dier te gaan want het zit in de rug. Wij zijn naar een andere kliniek gegaan voor een second opinion. Daar vertelde ze dat het onmogelijk uit de rug kon komen. Op de foto was wat rommel in de knie te zien. Geheel strekken van de rechter achter poot voor de foto gaat moeilijk. Daar hebben ze de knie open gemaakt (dus niet bij SDU), was erg ontstoken, schoongemaakt o.a. los stukje bot verwijderd. Kruisband was verhard en verkalkt, verwijderd en vervangen door een pees. Persoonlijk (telefoon) gesprek gehad met de chirurg wat er allemaal gedaan was.
Sabrina Lndmn
Sabrina Lndmn
2017-09-20T16:08:07+0000
Zeker een aanrader om hier heen te gaan. De artsen weten waar ze het over hebben, zijn lief voor je dier en eindelijk eens niet van het kastje naar de muur gestuurd! Dankjullie wel voor de goede behandeling!!
Dina Rutten
Dina Rutten
2017-09-11T21:29:59+0000
Luna vandaag geholpen aan haar knietje patella .� Gaat redelijk goed met haar ,lig rustig te slapen . Erg blij met de erg goede en liefdevolle behandeling van deze dokter en overige medewerkers. Nu voorlopig 6 weken Benz rust . En hopen op een goed herstel van onze lieve schat �