Gedeelde ervaringen

Specialistische Dierenkliniek Utrecht
4.7
aangedreven door Facebook
Tatiana Kalmeijer
Tatiana Kalmeijer
2019-09-17T14:07:26+0000
Dr.Rick F.Sanchez, please kindly accept our deep gratitude . In 30 years of our life in the Netherlands accompanied by our beloved two cats and two dogs we have never experienced such highly professional and sufficient help! Our Borsoi Ayusha is relieved and sends his love. Tatiana Kalmeijerlees meer
Natasja Van Geemen
Natasja Van Geemen
2019-08-23T17:19:36+0000
Mijn kat is bij de SDU met spoed geopereerd aan 4 gebroken botten in zijn pootje. Hij is geopereerd door Edgar Scheepens. Al met al geen leuk, maar wel erg fijn traject en dat komt voornamelijk door de medewerkers van de SDU. Ontzettend aardig voor mij en mijn kat, nemen goed de tijd en leggen alles goed uit. Al met al 4 maanden bezig geweest met redelijk wat controles, maar het pootje is zonder verdere complicaties vandaag voldoende geheeld! Ze nemen geen risico en hebben liever dat je een keer teveel dan te weinig komt. Heel fijn dat deze extra controles vaak inbegrepen zitten en je geen extra kosten maakt. Ze zijn me sowieso vaak tegemoet gekomen, terwijl dit niet had gehoeven. Je krijgt dus zeker niet het idee dat ze onnodig dingen willen doen om geld te verdienen en koste van je beestje. Ik kan ze van harte aanbevelen, ik heb helaas ook mindere ervarigen bij andere dierenartsen en -klinieken gehad. Dit zijn toppers! Nogmaals veel dank, ook vast namens Pitouche (hoewel die jullie niet meer wil te zien 😉)!lees meer
Sandy Hanssens-van Laar
Sandy Hanssens-van Laar
2019-08-17T17:33:40+0000
Met ons Fleurtje een afspraak gehad bij Edgar Scheepens, voor lichte patella. Ik voelde me erg serieus genomen, wat heel fijn was. Hele duidelijke uitleg gehad over wat wat patella betekent en wat eraan gedaan kan worden. Ook heel erg het gevoel gehad dat het om het helpen van ons hondje ging en niet om de centjes. Tuurlijk kosten operaties geld en zijn er risico’s aan verbonden. Maar als het er ooit van komt dat dat moet gebeuren, heb ik er bij hem 100% vertrouwen in. Dank jullie wel!lees meer
Martin Cleaver
Martin Cleaver
2019-08-16T14:46:26+0000
Friendly service and reasonable prices.
Milet Verberne
Milet Verberne
2019-08-16T14:07:58+0000
Dank jullie wel lieve en kundige mensen van deze kliniek! Op vakantie slikte onze hond Roef een blokje kaas met vishaakje in. Na bellen en zoeken naar een kliniek kreeg ik Lonneke aan de telefoon. Zij belde me na een uur terug: specialist Van Noort kon dit het beste doen. Hij was net over de Nederlandse grens terug van vakantie en zou ons einde middag in de kliniek kunnen helpen. Wat een service! Helaas lukte het niet om het haakje er endoscopisch uit te halen dus moest Roef alsnog geopereerd worden de volgende dag. De operatie was gelukt, maar Roef werd niet lekker wakker uit narcose ‘s avonds. Hij is daar onder toezicht van de kundige en zeer betrokken arts Scheepens nog een nachtje gebleven. Vandaag hebben er Roef opgehaald. Het gaat goed met hem.lees meer
Hilly van den Akker-Dam
Hilly van den Akker-Dam
2019-08-15T18:32:31+0000
Deskundige artsen, vriendelijke assistenten. Zij zetten alles in om het beste voor de hond te bereiken op een plezierige liefdevolle wijzelees meer
Els Verloop de Hoogh
Els Verloop de Hoogh
2019-07-28T10:26:07+0000
Al het onderzoek en behandeling gebeurt hier in 1 narcose. Arts is kundig en vriendelijk en duidelijk! Prijs afspraak voor behandeling en die is echt schappelijk. Een veilig gevoel dat je huisdier in goede betrouwbare handen is. Dank aan het hele team!!!lees meer
Margot van Geloven
Margot van Geloven
2019-07-15T19:56:37+0000
Wat een fantastische kliniek!
Inez van Paassen
Inez van Paassen
2019-07-05T19:14:46+0000
Meerdere malen de kliniek bezocht en iedere keer zo’n fijne ervaring, van de receptie tot de diverse specialisten alle medewerkers zijn even vriendelijk en warm, de specialisten kundig en enorm toegewijd! Je dier is in kundige handen!lees meer
Cornelia Hannink
Cornelia Hannink
2019-06-27T13:45:14+0000
Wij waren met onze Doedel bij dr. van Noort. Zo lief en respectvol als hij met onze hond om ging!! Doedel heeft n mooie, maar dikke, vacht en als er bloed afgenomen moet worden wordt er bijna altijd geschoren. Dat is n lelijke plek waar veel aan gelikt wordt als de haren weer groeien. Dr. van Noort nam de moeite om tussen de borstharen n ader op te zoeken zodat er niet geschoren hoefde te te worden!!! Alle vertrouwen n in het medische deel maar dit was al vast zo fijn om mee te maken.lees meer
Esther van Rossum
Esther van Rossum
2019-06-14T14:59:35+0000
gezonde hond verloren tijdens een knie operatie. ....en de nazorg was ...
Pam Vermeent
Pam Vermeent
2019-05-29T19:29:15+0000
Een super dierenkliniek waar ze meedenken en echt voor je klaar staan! Dyna is echt super goed geholpen en kon vrij snel terecht, super bedankt!!lees meer
Sonja Matzedda-Boogaard
Sonja Matzedda-Boogaard
2019-05-13T11:51:37+0000
Vorige week is onze Mechelse herder Peppi 15 jaar) door Gert en zijn team fantastisch geholpen aan haar stembandverlamming. De dag na haar operatie was ze al veel minder benauwd en inmiddels wil ze al weer haar grote ronde gaan wandelen. Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen!!lees meer
Inge van Dijk
Inge van Dijk
2019-04-28T18:59:59+0000
3 weken geleden is onze Hovawart Djam door Dr Gert ter Haar geopereerd aan een stembandverlamming. Wat een kundig en meer dan vriendelijk team. Alles werd goed uitgelegd, genoeg ruimte om vragen te stellen, tijdens de operatie weren we diverse malen geïnformeerd over hoe het ging, geweldig!!!. Ook werden we netjes teruggebeld toen wij ons "onnodig " zorgen maakte vorige week bij de hoge zomerse temperaturen. Djam doet het meer dan GOED, Gaat graag mee op de wandeling, en neemt weer uitgebreid tijd om eens goed te snuffelen 😀. Kortom wij zijn zeer tevreden van A tot Z. Dank jullie wel.lees meer
Volgende beoordelingen
wilma van Rheenen
wilma van Rheenen
18:47 11 Feb 19
2 x naar S.D.U geweest. Vorig jaar augustus met onze Retriever Bram bij oog Specialist Rick Sanchez. Bram is geopereerd door Rick. Duidelijke uitleg vooraf en 2 weken na operatie een uitgebreid verslag ( uitslag patholoog). Vorige week had Bram iets aan zn andere oog. Hij had een schilfertje in zn oog. Rick heeft foto's gemaakt zodat we konden zien wat er in het oog zat. Hij heeft dit direct verwijderd. Alle respect en lof voor de uitstekende behandeling van Bram. Dank.lees meer
Xavier Chaigneau
Xavier Chaigneau
17:43 21 Nov 18
Great service and they explain everything. They take really good care of the pets and everything is clean and tidy
Iplay _z
Iplay _z
14:22 23 Jul 18
Very professional very helpful and they care..
Arda Işıldar
Arda Işıldar
18:38 29 Jan 18
Very professional English-speaking personnel, great care for the pets, excellent clinic.
Marlene Currie
Marlene Currie
14:17 16 Dec 17
I went with a friends dog who needed eye surgery by Rick Sanchez..he is Eglish speaking. Great clunic..friendly knowledgeable staff....super...they go that bit extra that really means something...specially when you are already stressed out enough. If our animals could tell us where it hurts, it should be so much easier....lees meer
Bekijk alle beoordelingen