Gedeelde ervaringen

Specialistische Dierenkliniek Utrecht
5.0
aangedreven door Facebook
Mélisande Buitenkamp
Mélisande Buitenkamp
2020-01-22T12:26:13+0000
lief, geduldig, kundig. TOP
Nelleke Roos
Nelleke Roos
2020-01-10T21:03:53+0000
kundige arts, hij nam rustig alle tijd en goede prijs
Caroline Wesselman
Caroline Wesselman
2019-12-31T15:40:33+0000
Super vriendelijk kundig personeel, goeie uitleg van de operatie. Geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
Dries Goegebeur
Dries Goegebeur
2019-12-13T09:13:06+0000
Gigantisch veel opgestoken van Gert - thanks!
Sandra Mol Sybers
Sandra Mol Sybers
2019-12-12T16:56:48+0000
gewoon geweldig ! hart op de juiste plek en ze weten wat ze doen! onze dokter Gert ter haar is echt een topper!
Chantal Brouwer
Chantal Brouwer
2019-12-11T11:01:32+0000
Vandaag met onze kat op consult geweest voor verdenking van een poliep. We zijn uitstekend geholpen door de deskundige KNO- arts Gert ter Haar. Hij heeft ons voorafgaand aan de onderzoeken duidelijk geïnformeerd over de mogelijkheden en de daaraan verbonden kosten. De tijdsindicatie klopte exact en vervolgens heeft hij ons een erg duidelijk beeld gegeven van de behandeling. Ik zal de ‘Specialistische Dierenkliniek in Utrecht’ om deze reden dan ook aan iedereen aan willen raden!lees meer
Careconsult Thuiszorg Marijke Briedé
Careconsult Thuiszorg Marijke Briedé
2019-11-28T12:28:48+0000
Uitstekende specialisten. Goede service: consult, diagnostiek en zo nodig behandeling gaan direct achter elkaar door. Moderne apparatuur, mooi complex. Vandaag voor de derde keer bij dokter Gert ter Haar met Milo. Wat een kundige, aimabele specialist.lees meer
Astrid Lemm
Astrid Lemm
2019-11-19T18:29:33+0000
We zijn er met onze teckel Saske geweest ivm met een hernia in haar nek. Kon er erg snel terecht. Bij het eerste gesprek werd er ruim de tijd genomen en werden we volledig gerust gesteld en erg goed ingelicht over de mogelijkheden. Ze is diezelfde dag nog geopereerd. Zijn na de operatie nog gebeld met het goede nieuws dat de operatie geslaagd was. De dag daarop hebben we haar weer opgehaald. Ze heeft er echt de beste zorg gekregen die je maar wensen kunt van een geweldig team! Allemaal even vriendelijk! Nogmaals bedankt! Mvg Astridlees meer
Chanel van Beek
Chanel van Beek
2019-11-06T16:58:04+0000
Geduld nemen tijd ,goede uitleg en alles kun je vragen Super lief vd dieren Eerlijk antwoord
Diana Majoor Windig
Diana Majoor Windig
2019-11-05T09:51:30+0000
We kwamen gisteren met onze americaanse bulldog met spoed daar heen. Ze had een bot ingeslikt en die zat vast in haar slokdarm Ze werd met spoed geopereerd en heeft het gelukkig overleefd en maakt het super goed.. Dank jullie wel allemaal voor de liefdevolle zorg Top voor honden liefhebbers geef geen botten van dat huid dit kan je hond fataal wordenlees meer
Nayomy L C Van der Meer
Nayomy L C Van der Meer
2019-10-28T21:10:14+0000
Super goed en snel geholpen door de artsen! ze konden ons al heel snel vertellen wat er met onze manke pocket bully aan de hand was! Zeker een aanrader! Lieve en zorgzame mensen die hier werken met een hart voor dieren.lees meer
Nicole van Kalsbeek - Verkooijen
Nicole van Kalsbeek - Verkooijen
2019-10-28T09:19:50+0000
Het is bijna 7 maanden geleden begonnen. Wij hebben 2 katten ( Lizzy 6.5 jaar en Lotje 4.5 jaar ) Na heel veel bezoekjes en zeer veel onnodige onderzoeken door de gewone DA, doorgestuurd naar een specialist. Zelf heb ik toen de keuze gemaakt om naar het SDU te gaan, want die hadden zeer snel tijd. Lotje ging van het 1 op andere moment hoesten ! Geloof me, dat is op zijn zachts gezegd geen pretje om te zien, arm beestje !! Na een grondig onderzoek en een bronchoscopie door Dr.v.Noort was de conclusie : Of Astma or een voedselallergie. Dus moest Lotje aan het hypoallergene voer ( Z/D van Hills ) Maar het had desondanks niet zo heel veel baat, ze bleef extreem hoesten. ( achteraf allemaal heel logisch want ze heeft jaren het zelfde voer gehad en dat duurt gewoon enorm lang voordat die troep dan uit haar lijfje is ) Dus Lotje aan de prednison, maar ik was huiverig omdat de DA maanden er voor, dat ook had gedaan, maar toen werd ze dood en dood ziek. En moest ze gered worden door antibiotica. Maar Lotje is nu 4 a 5 weken aan het speciale voer en krijgt echt geen kruimel van iets anders. En ze is nu op dag 3 na de hele prednison te hebben afgebouwd, en ze krijgt nu al haar streken weer teug. Ze schud nog wel vaak met haar koppie, maar ook dat kan nog steeds na weeen van der allergie zijn. Dus nu zijn we extreem hard aan het hopen dat het vanaf nu nog beter gaat. Maar even over Dr v Noort....... wat een HELD !! Echt, ik kan hem spreekwoordelijk wel zoenen !! Want na zo veel maanden aan tobben en veel te veel bezoekjes aan helaas niet zulke geweldige dierenartsen, heeft HIJ, ALTIJD klaar gestaan, NIETS was te veel !! Al belde ik 3 keer in de week. Voor mij kan hij echt niet meer stuk !!! Want in de tijd dat Lotje zo ziek was, werd ook Lizzy ziek, maar had allemaal andere symtomen , geen touw aan vast te knopen door de Dierenartsen, maar door de doortastendheid en kennis van Dr v Noort, zijn we er achter gekomen dat ze het aan haar maag had en nu dus Zantac krijgt. En ook Lizzy voelt zich nu stukken beter en rent en springt weer zo als ze al 1,5 jaar niet meer gedaan had. Van mij, mag Dr v Noort een Lintje. Ik meen dat uit de grond van mijn hart ! Dr v Noort, dank u wel van uit mijn hart. Ik ben enorm dankbaar voor al u hulp, geduld en tijd ! Ik vind u echt een TOPPER !!!lees meer
Peet Daamen
Peet Daamen
2019-10-14T14:16:04+0000
Duidelijk uitleg in procedure en zorg voor dier voelbaat
Chantal de Prouw
Chantal de Prouw
2019-10-14T11:20:57+0000
Ik raad deze kliniek voor 100% aan. 9 oktober is mijn hond Davy door de ct scan gegaan en daarna meteen geopereerd door KNO arts dhr ter Aar. Super fijn als je niet dichtbij woont en alles op 1 dag kon. Mij verbaasde het hoe kundig deze kliniek is, het doet niet onder de mensen ziekenhuizen. Maar de medewerkers nemen ook de tijd voor je, als bezorgde baasje, en je voelt je allerminst opgejaagd. Ik hoop uiteraard niet dat het nogmaals nodig is, maar een volgende keer als ik een specialost nodig heb voor 1 van mijn honden, ga ik hier weer heen. Het is de rit meer dan waard en alleen het beste voor mijn diertjes. Bedankt voor de goede zorgen.lees meer
Paula NailArt Joevenaar
Paula NailArt Joevenaar
2019-10-10T10:28:09+0000
Fijne kliniek met nog belangrijker hele fijne dierenartsen
Volgende beoordelingen
wilma van Rheenen
wilma van Rheenen
18:47 11 Feb 19
2 x naar S.D.U geweest. Vorig jaar augustus met onze Retriever Bram bij oog Specialist Rick Sanchez. Bram is geopereerd door Rick. Duidelijke uitleg vooraf en 2 weken na operatie een uitgebreid verslag ( uitslag patholoog). Vorige week had Bram iets aan zn andere oog. Hij had een schilfertje in zn oog. Rick heeft foto's gemaakt zodat we konden zien wat er in het oog zat. Hij heeft dit direct verwijderd. Alle respect en lof voor de uitstekende behandeling van Bram. Dank.lees meer
Xavier Chaigneau
Xavier Chaigneau
17:43 21 Nov 18
Great service and they explain everything. They take really good care of the pets and everything is clean and tidy
Iplay _z
Iplay _z
14:22 23 Jul 18
Very professional very helpful and they care..
Arda Işıldar
Arda Işıldar
18:38 29 Jan 18
Very professional English-speaking personnel, great care for the pets, excellent clinic.
Marlene Currie
Marlene Currie
14:17 16 Dec 17
I went with a friends dog who needed eye surgery by Rick Sanchez..he is Eglish speaking. Great clunic..friendly knowledgeable staff....super...they go that bit extra that really means something...specially when you are already stressed out enough. If our animals could tell us where it hurts, it should be so much easier....lees meer
Bekijk alle beoordelingen