Gedeelde ervaringen

Specialistische Dierenkliniek Utrecht
5.0
powered by Facebook
Ghislaine Bangma
Ghislaine Bangma
2019-03-20T14:16:45+0000
Ik werd vorige week maandag door verwezen door Dr. Aharon, orthomanueel dierenarts, omdat mijn teckel van 7 jaar een acute nekherniahad. Na de chirurg gesproken te hebben moest ik haar s middags achter laten voor een CT Scan. De volgende dag werd ze geopereerd en Nog geen 24 uur kon zij haar nekje vootzichtig bewegen. Ze bevindtzich nog in de bench...ik moet haar af remmen. Wat een fijne kliniek. Hele aardige specialisten en assistenten en balie medewerkers. Vrijdag voor na controle en de he htingen verwijderen. Complimenten voor SDU. Ik ben blij dat ik daar terecht ben gekomen πŸŒ·πŸ¦‹πŸŒ·πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’lees meer
Anneke de Reijke
Anneke de Reijke
2019-03-20T11:23:32+0000
Net geweest voor een echo, nadat we vanmorgen hadden gebeld voor een afspraak. Zijn goed geholpen en iedereen was heel lief voor Bobbylees meer
Chantal Culemborg
Chantal Culemborg
2019-03-12T13:16:04+0000
We zijn nu twee keer geweest. Alleen maar positief. Behulpzaam & betrokken. Zeer tevreden over Gert, kno specialist. Cooper komt er liever niet maar dat ligt niet aan de kliniek of medewerkers. πŸ˜‰ Foto: Cooper wachten totdat de narcose gaat werken! 😴lees meer
Joke Patist
Joke Patist
2019-02-27T13:53:18+0000
Vriendelijke behandeling en een hart voor dieren.
Jiska Rob
Jiska Rob
2019-02-18T12:18:47+0000
Onze Staffordshire Bull Terrier van nu 1 jaar heeft de afgelopen 3 maanden 2 patella luxatie operaties gehad. Elke keer weer werd er alle tijd voor ons genomen, altijd vriendelijk en betrokken bij zowel mens als dier. Erg prettige kliniek en zeker aan te raden.lees meer
Robin Barent
Robin Barent
2019-02-15T13:08:16+0000
Geweldige mensen... Super professionals!
Angela Verschuur
Angela Verschuur
2019-01-31T15:56:23+0000
Ondanks wij afscheid hebben moeten nemen van onze lieve Bo beveel ik iedereen deze kliniek aan. De manier waarop er wordt omgegaan met mens en dier is ronduit uniek te noemen.Mijn complimenten aan het team en vooral de specialist met de roots uit Rotterdam . Dit is warme zorg . 5 sterren vanuit Rotterdamlees meer
Lydia van Haaften
Lydia van Haaften
2019-01-27T21:10:30+0000
Wat een top kliniek onze Angel had een afgescheurde kruisband dus operatie. Aangezien ze een verleden heeft met narcose ze heeft bij een eerdere operatie een hartstilstand gehad en is gereanimeerd dus wij waren heel bang voor de narcose. Dit is goed doorgesproken en met vertrouwen onze Angel afgegeven werden keurig gebeld toen de operatie klaar was een bij gesproken over het hoe en wat. Na instructie naar huis en ons er echt heel goed aangehouden en wat loopt ze weer heerlijk op 4 poten. Dank jullie wel voor de goede zorgen en dat jullie zo met de dieren begaan zijn super πŸ‘πŸ‘lees meer
Nicole Hagen-Steenkist
Nicole Hagen-Steenkist
2019-01-22T21:17:26+0000
Vorig jaar april is Puck geopereerd aan een heftige rughernia, waar zelfs de specialist Hendrik-Jan Kranenburg in een lastig pakket stond. Met al zijn ervaring, snapte hij niet dat puck nog kon lopen. Want uit de scan kwam dat er nog een vreemde bult bij het ruggemerg zat, wat de specialist niet kon plaatsen, zonder Puck open te maken. Het was een spannende operatie. Wat hebben wij die in spanning gezeten, of het wel goed kwam met ons hondekindje.. Na de operatie was Puck verlamd, het kon 6 weken duren voordat haar achterlijf weer mee ging doen.. Een week na de operatie ging puck met haar rechterachterpoot weer wat bewegen en kwam er kracht in. Nog een week later begon haar linkerpootje ook mee te doen. Wat waren we blij! En niet alleen wij, Puck heeft heel veel mensen die om Puck geven, Puck kreeg ook dagelijks bezoek en kreeg veel beterschapknuffels. Bij de eerste controle was de specialist ook blij verrast dat Puck al zo'n vooruitgang had geboekt. Nu zijn we al bijna 10 maanden verder en wat gaat het goed met onze Puck. Ze is weer een blije hond en wil het liefst de hele dag spelen. Ontzettend bedankt voor het helpen van onze hond! Want ze is nu blij en het belangrijkste is, dat ze nu leeft zonder pijn!lees meer
Anita Jurna
Anita Jurna
2019-01-12T19:04:12+0000
Ruim 4 weken geleden is onze Forrest geopereerd door Gert ter Haar. Hij heeft een vergroeiing aan Forrest zijn poot weggehaald. Na een paar pittige weken, met ook nog een nare bacterie die erbij kwam, kon ik Forrest vandaag zijn grootste cadeau geven: 1- regen 2- veel modder in het bos Bedank iedereen van het SDU! Dit is waar we het voor gedaan hebben en door jullie deskundige zorg kan Forrest weer pijnvrij rondrennen!!!lees meer
Pia Legerstee-de Vries
Pia Legerstee-de Vries
2019-01-09T12:40:14+0000
Onze border collie Quby van 23 maanden had al lange tijd last van haar keelamandelen wat maar bleef escaleren in allerlei aandoeningen, waartegen geen enkele antibiotica leek te helpen en wat uiteindelijk een ernstige ontsteking tot gevolg had. Haar keel slibde steeds verder dicht waardoor eten haast niet meer ging en ademen nog maar net. Via onze eigen dierenarts zijn we terecht gekomen bij de DSU in Utrecht waar gisteren operatief haar 2 tonsillen verwijderd zijn en haar keel prachtig gereconstrueerd is. Chapeau voor het fantastische team en met name voor de KNO arts Dr. Gert ter Haar die de operatie heeft gedaan. De eerste lijn contacten, de liefdevolle zorg, aandacht, informatie en nazorg waren meer dan geweldig. Quby knapt inmiddels heel goed op, eet en drinkt en is weer de happy border collie die ze altijd was voordat deze ellende begon.lees meer
Bianca Janssen
Bianca Janssen
2019-01-06T14:42:19+0000
Wat een goede zorg en liefde hebben deze specialisten voor dieren. Wat zijn wij en vooral onze Zelda hier goed geholpen ....lees meer
Debbie Van de Kuil
Debbie Van de Kuil
2018-12-28T18:51:19+0000
In het weekend van 15-16 december werd mijn poes pebbles opgenomen bij de dierenarts. Ging niet goed met pebbles en door gestuurd naar de dierenkliniek. Zij kwamen erachter dat pebbles kanker had. Helaas is pebbles overleden. Maar bij de dierenkliniek wordt je erg goed behandeldlees meer
Geert Ludwig
Geert Ludwig
2018-12-28T10:34:02+0000
alles netjes goed geholpen goede uitleg
Evelien Booij
Evelien Booij
2018-12-27T23:07:31+0000
Na twee tplo operaties afgelopen zomer gaat mijn golden Amra weer mee op de wekelijkse middag jagen, heb weer een blij ei en fanatieke jachthond. Dank voor alle goede zorgen!lees meer
Next Reviews
wilma van Rheenen
wilma van Rheenen
18:47 11 Feb 19
2 x naar S.D.U geweest. Vorig jaar augustus met onze Retriever Bram bij oog Specialist Rick Sanchez. Bram is geopereerd door Rick. Duidelijke uitleg vooraf en 2 weken na operatie een uitgebreid verslag ( uitslag patholoog). Vorige week had Bram iets aan zn andere oog. Hij had een schilfertje in zn oog. Rick heeft foto's gemaakt zodat we konden zien wat er in het oog zat. Hij heeft dit direct verwijderd. Alle respect en lof voor de uitstekende behandeling van Bram. Dank.Lees meer
Xavier Chaigneau
Xavier Chaigneau
17:43 21 Nov 18
Great service and they explain everything. They take really good care of the pets and everything is clean and tidy
Iplay _z
Iplay _z
14:22 23 Jul 18
Very professional very helpful and they care..
Arda Işıldar
Arda Işıldar
18:38 29 Jan 18
Very professional English-speaking personnel, great care for the pets, excellent clinic.
Marlene Currie
Marlene Currie
14:17 16 Dec 17
I went with a friends dog who needed eye surgery by Rick Sanchez..he is Eglish speaking. Great clunic..friendly knowledgeable staff....super...they go that bit extra that really means something...specially when you are already stressed out enough. If our animals could tell us where it hurts, it should be so much easier....Lees meer
Bekijk alle beoordelingen