Gedeelde ervaringen

Specialistische Dierenkliniek Utrecht
4.9
Based on 235 reviews
aangedreven door Facebook
Alice De Roovere Landzaat
Alice De Roovere Landzaat
2020-05-07T19:34:23+0000
goede behandeling en reuze aardige mensen
Klaske De Vries
Klaske De Vries
2020-04-17T16:22:55+0000
Onze labrador Teuntje heeft er een oogoperatie gehad. De volgende dag belden ze op om te vragen hoe het ging. Op een... zondag was er iets met haar oogje en kon ik de chirurg thuis op zijn 06 bellen. Gelukkig niets ernstigs en haar oogje is volledig hersteld. Zeer professioneel, goede service en aardig personeel. Ze nemen alle tijd voor je.lees meer
Danielle de Leeuw
Danielle de Leeuw
2020-04-10T19:09:25+0000
Absoluut! Mijn hondje Jane is door arts Gert ter Haar geopereerd. Ik kan niet anders zeggen dat wij als gezin... zoooooooow blij zijn. Onze redder in nood. Wat een top arts heel deskundig met empathisch vermogen, deze combinatie is uitzonderlijk. Echt heel erg bedankt en uiteraard ook alle lieve medewerkers die deze dag aanwezig waren bij onze lieve Jane. Fijne paasdagen 🙂lees meer
Amber Bfa
Amber Bfa
2020-03-27T14:52:43+0000
Ik zou nog even laten weten hoe het gaat met Rosie. Ruim 3 weken na haar operatie loopt Rosie weer. Kleine stukjes... zonder ondersteuning en vandaag voor het eerst weer in de tuin deed haar goed. Een filmpje van haar is te zien op de Bikers for animals fb pagina. 😃😃. Zeer tevreden over de tijd die jullie voor ons namen enz.lees meer
Carla Schumacher
Carla Schumacher
2020-03-26T16:27:42+0000
Perfect geholpen Willie 5 weken na oogoperatie door Rick Sanchez
Maarten Karssemeijer
Maarten Karssemeijer
2020-03-19T11:20:09+0000
Werken mij iets te gehaast. Die indruk kreeg ik gisteren. Geholpen door Emile, pootje even onderzocht maar weinig... uitleg verder gekregen over wat het eventueel kan zijn. Scan gemaakt dat ging snel, maar tijdens het spuitje blijft er geen medewerker bij je dus zit je alleen in een kamer met je hond totdat die bijna slaapt. Dat vond ik niet prettig. Tevens ben ik niet geïnformeerd vooraf over de kosten, ik heb alles over voor mijn hond maar om even bijna €1000,- af te rekenen zonder dat mee te delen of mij daarover de informeren vind ik een punt. Na de scan kreeg ik hem snel weer in mijn handen, blij dat alles is goed gegaan uiteraard dat is het belangrijkste. Maar te weinig uitleg gehad of informatie tijdens het onderzoek, ik vind persoonlijk mijn eigen dierenarts prettiger die neemt meer de tijd. Ik vind ze te snel werken in Utrecht. Tevens blaft mijn hond nu anders als voorheen. Wellicht door de Narcose. Wachten op de uitslag nu. Weinig persoonlijke aandacht.lees meer
Pauline Bredt
Pauline Bredt
2020-03-18T12:33:08+0000
Onze lieve Jojo is fantastisch geholpen aan haar nekhernia. Lieve en kundige mensen!
Esther Doze
Esther Doze
2020-03-05T19:43:26+0000
Heel kundig én menselijk. Super team.
Jan Bianca Dorreboom
Jan Bianca Dorreboom
2020-03-04T18:07:02+0000
wij zijn op een zeer fijne wijze geholpen . duidelijke uitleg met de voor en de tegens. een plek waar de arts het hart... op de juiste plek heeftlees meer
Anouska van der Vliet
Anouska van der Vliet
2020-03-04T11:19:40+0000
Gisteren 03-03-2020 is Sjaakie geopereerd. Ik ben meer dan tevreden over deze kliniek, Hoe druk het ook was met... patiënten nemen ze de tijd voor jou en ben je zeker geen nummertje. Sjaakie ging huppelend met de Specialist mee! Zelfs ik als emotionele eigenaar werd gerustgesteld. Nogmaals dank aan alle medewerkers ! En vooral Gert ter Haar en Claire Oorsprong voor zorg van Sjaakielees meer
Anouchka ten Cate-Werner
Anouchka ten Cate-Werner
2020-02-24T20:02:43+0000
Gert ter Haar heeft ons geweldig geholpen met onze hond👍
Wendy Noordover
Wendy Noordover
2020-02-20T22:44:03+0000
erg mooie kliniek, vriendelijke mensen
Silvia Van Zomeren-Duiveman
Silvia Van Zomeren-Duiveman
2020-02-18T19:10:04+0000
Zijn zeer vakkundig en liefdevol voor je dier. En heel netjes en begripvol voor het baasje. Het pand ziet er erg netjes... uit. Zeker een aanrader!lees meer
Nathalie de Breij
Nathalie de Breij
2020-02-12T17:42:29+0000
Erg vriendelijk en behulpzaam. Duidelijke uitleg over de behandeling en de nazorg
Gwen van Min
Gwen van Min
2020-01-31T21:48:21+0000
Mijn hond is geholpen aan zijn knie (afgescheurde knieband). Vanaf het eerste contact tot aan de eindcontrole super... fijn geholpen. Oprechte belangstelling, ondersteuning en vriendelijk. Niet alleen naar de eigenaar maar vooral de hond (in mijn geval). Top!lees meer
Volgende beoordelingen
wilma van Rheenen
wilma van Rheenen
18:47 11 Feb 19
2 x naar S.D.U geweest. Vorig jaar augustus met onze Retriever Bram bij oog Specialist Rick Sanchez. Bram is geopereerd... door Rick. Duidelijke uitleg vooraf en 2 weken na operatie een uitgebreid verslag ( uitslag patholoog). Vorige week had Bram iets aan zn andere oog. Hij had een schilfertje in zn oog. Rick heeft foto's gemaakt zodat we konden zien wat er in het oog zat. Hij heeft dit direct verwijderd. Alle respect en lof voor de uitstekende behandeling van Bram. Dank.lees meer
Xavier Chaigneau
Xavier Chaigneau
17:43 21 Nov 18
Great service and they explain everything. They take really good care of the pets and everything is clean and tidy
Iplay _z
Iplay _z
14:22 23 Jul 18
Very professional very helpful and they care..
Arda Işıldar
Arda Işıldar
18:38 29 Jan 18
Very professional English-speaking personnel, great care for the pets, excellent clinic.
Marlene Currie
Marlene Currie
14:17 16 Dec 17
I went with a friends dog who needed eye surgery by Rick Sanchez..he is Eglish speaking. Great clunic..friendly... knowledgeable staff....super...they go that bit extra that really means something...specially when you are already stressed out enough. If our animals could tell us where it hurts, it should be so much easier....lees meer
Bekijk alle beoordelingen