Gedeelde ervaringen

Specialistische Dierenkliniek Utrecht
4.7
powered by Facebook
Sonja Matzedda-Boogaard
Sonja Matzedda-Boogaard
2019-05-13T11:51:37+0000
Vorige week is onze Mechelse herder Peppi 15 jaar) door Gert en zijn team fantastisch geholpen aan haar stembandverlamming. De dag na haar operatie was ze al veel minder benauwd en inmiddels wil ze al weer haar grote ronde gaan wandelen. Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen!!lees meer
Inge van Dijk
Inge van Dijk
2019-04-28T18:59:59+0000
3 weken geleden is onze Hovawart Djam door Dr Gert ter Haar geopereerd aan een stembandverlamming. Wat een kundig en meer dan vriendelijk team. Alles werd goed uitgelegd, genoeg ruimte om vragen te stellen, tijdens de operatie weren we diverse malen geïnformeerd over hoe het ging, geweldig!!!. Ook werden we netjes teruggebeld toen wij ons "onnodig " zorgen maakte vorige week bij de hoge zomerse temperaturen. Djam doet het meer dan GOED, Gaat graag mee op de wandeling, en neemt weer uitgebreid tijd om eens goed te snuffelen 😀. Kortom wij zijn zeer tevreden van A tot Z. Dank jullie wel.lees meer
Lisette Polderman
Lisette Polderman
2019-04-24T15:03:30+0000
We zijn vandaag bij Rick Sanchez langs geweest met onze kat van 4 maanden oud. Hij heeft ons goed geholpen en het hele verhaal werd ons ook duidelijk uitgelegd. Hij weet duidelijk waar hij het over heeft. Onze kat was ook nog eens behoorlijk gestrest. Hier reageerde de kliniek en de arts zelf heel fijn op! Hij nam de tijd om hem even te aaien waardoor onze kat rustiger werd en het hele onderzoek heel relaxed verliep. Top dierenkliniek!lees meer
Dini Baegen
Dini Baegen
2019-04-24T14:14:55+0000
Lieve dokters super goede uitleg van foto's medicijnen iedereen super lief voor mijn beesie 👍
Johan Wijnands
Johan Wijnands
2019-04-24T12:00:22+0000
Super team en geweldig goede oogarts.
Franca Eichhorn
Franca Eichhorn
2019-04-23T20:50:12+0000
Gert heeft onze Barry op zeer korte termijn, in samenspraak met onze eigen dierenarts Dirk Spoorenberg, geopereerd aan verlamming stembanden. Wat een super team staat daar voor je klaar! Geweldig, bedankt allemaal, het gaat nog steeds goed met Barry 👍lees meer
Henrik Hansen
Henrik Hansen
2019-04-23T08:32:09+0000
I was very happy with SDU a couple of years back when my dog had back issues. However he now have an issue with front leg, can hardly walk and in pain - and I'm told there a 3 weeks wait for an appointment. Can't really recommend that or use that for anythinglees meer
Kim van Dam
Kim van Dam
2019-04-18T13:23:32+0000
Wij zijn zo blij dat we bij jullie zijn geweest, onze lieve Djadja Lara is goed genezen van haar hernia diafragmatica. We merken nu pas dat ze echt heel ziek was terwel we haar pas twee weken hadden. Ze heeft veel meer energie het is echt een lieve dondersteen!!! We willen Gert ter Haar en Claire Oorsprong en de Anesthesiemedewerker en de dames van de balie. Super bedanken!!! Wat een warmte en liefde voor dieren stralen jullie uit. Liefs Djadja Lara, Midas en Kimlees meer
Colinda van Harten
Colinda van Harten
2019-04-13T17:56:33+0000
Onze Franse bull Gijs is 2 weken terug aan halshernia geopereerd!! Het is super goed gegaan en wat hebben wij een andere Gijs gekregen😁Vonden het super eng om te laten doen maar super dankbaar dat we het gedaan hebben. Wat een vakmensen. Hij heeft een heerlijke zachte nek zit geen spanning meer op. Dank jullie wel voor jullie goede zorg. En wat een liefde voor dieren.lees meer
Leo Verstraten
Leo Verstraten
2019-04-11T14:48:07+0000
Rocco (rottweilerpup van 5 maanden) had een breukje in zijn rechterpoot en is snel en vakkundig geholpen. Geen onnodige handelingen verricht, was niet gratis maar gewoon goed.lees meer
Eveline de Rijk
Eveline de Rijk
2019-03-27T20:07:31+0000
Na doorverwijzing van mijn dierenarts hier terecht gekomen en daar absoluut geen spijt van gehad! Er hangt hier een prettige en gemoedelijke sfeer en alle medewerkers zijn zeer deskundig en betrokken. Helaas heb ik mijn hondje in moeten laten slapen na een lang traject van onderzoeken en ziek zijn maar niets dan lof voor alle medewerkers van de SDU die al het mogelijke hebben geprobeerd en gedaan om hem te helpen. Met een bijzonder groot compliment voor internist Ronald van Noort. Het is een geruststelling om in zo’n zorgelijke tijd het lot van je maatje in zulke deskundige handen te kunnen leggen en daarbij heel fijn om te merken dat ze zo lief voor hem zijn en goed voor hem zorgen. Dit zijn mensen die echt van dieren houden, duizendmaal dank, ook namens mijn lieve Border Collie Sam!lees meer
Ghislaine Bangma
Ghislaine Bangma
2019-03-20T14:16:45+0000
Ik werd vorige week maandag door verwezen door Dr. Aharon, orthomanueel dierenarts, omdat mijn teckel van 7 jaar een acute nekherniahad. Na de chirurg gesproken te hebben moest ik haar s middags achter laten voor een CT Scan. De volgende dag werd ze geopereerd en Nog geen 24 uur kon zij haar nekje vootzichtig bewegen. Ze bevindtzich nog in de bench...ik moet haar af remmen. Wat een fijne kliniek. Hele aardige specialisten en assistenten en balie medewerkers. Vrijdag voor na controle en de he htingen verwijderen. Complimenten voor SDU. Ik ben blij dat ik daar terecht ben gekomen 🌷🦋🌷💐💐💐💐lees meer
Anneke de Reijke
Anneke de Reijke
2019-03-20T11:23:32+0000
Net geweest voor een echo, nadat we vanmorgen hadden gebeld voor een afspraak. Zijn goed geholpen en iedereen was heel lief voor Bobbylees meer
Chantal Culemborg
Chantal Culemborg
2019-03-12T13:16:04+0000
We zijn nu twee keer geweest. Alleen maar positief. Behulpzaam & betrokken. Zeer tevreden over Gert, kno specialist. Cooper komt er liever niet maar dat ligt niet aan de kliniek of medewerkers. 😉 Foto: Cooper wachten totdat de narcose gaat werken! 😴lees meer
Joke Patist
Joke Patist
2019-02-27T13:53:18+0000
Vriendelijke behandeling en een hart voor dieren.
Next Reviews
wilma van Rheenen
wilma van Rheenen
18:47 11 Feb 19
2 x naar S.D.U geweest. Vorig jaar augustus met onze Retriever Bram bij oog Specialist Rick Sanchez. Bram is geopereerd door Rick. Duidelijke uitleg vooraf en 2 weken na operatie een uitgebreid verslag ( uitslag patholoog). Vorige week had Bram iets aan zn andere oog. Hij had een schilfertje in zn oog. Rick heeft foto's gemaakt zodat we konden zien wat er in het oog zat. Hij heeft dit direct verwijderd. Alle respect en lof voor de uitstekende behandeling van Bram. Dank.Lees meer
Xavier Chaigneau
Xavier Chaigneau
17:43 21 Nov 18
Great service and they explain everything. They take really good care of the pets and everything is clean and tidy
Iplay _z
Iplay _z
14:22 23 Jul 18
Very professional very helpful and they care..
Arda Işıldar
Arda Işıldar
18:38 29 Jan 18
Very professional English-speaking personnel, great care for the pets, excellent clinic.
Marlene Currie
Marlene Currie
14:17 16 Dec 17
I went with a friends dog who needed eye surgery by Rick Sanchez..he is Eglish speaking. Great clunic..friendly knowledgeable staff....super...they go that bit extra that really means something...specially when you are already stressed out enough. If our animals could tell us where it hurts, it should be so much easier....Lees meer
Bekijk alle beoordelingen