Gedeelde ervaringen

Specialistische Dierenkliniek Utrecht
4.4
powered by Facebook
Margot van Geloven
Margot van Geloven
2019-07-15T19:56:37+0000
Wat een fantastische kliniek!
Inez van Paassen
Inez van Paassen
2019-07-05T19:14:46+0000
Meerdere malen de kliniek bezocht en iedere keer zo’n fijne ervaring, van de receptie tot de diverse specialisten alle medewerkers zijn even vriendelijk en warm, de specialisten kundig en enorm toegewijd! Je dier is in kundige handen!lees meer
Cornelia Hannink
Cornelia Hannink
2019-06-27T13:45:14+0000
Wij waren met onze Doedel bij dr. van Noort. Zo lief en respectvol als hij met onze hond om ging!! Doedel heeft n mooie, maar dikke, vacht en als er bloed afgenomen moet worden wordt er bijna altijd geschoren. Dat is n lelijke plek waar veel aan gelikt wordt als de haren weer groeien. Dr. van Noort nam de moeite om tussen de borstharen n ader op te zoeken zodat er niet geschoren hoefde te te worden!!! Alle vertrouwen n in het medische deel maar dit was al vast zo fijn om mee te maken.lees meer
Esther van Rossum
Esther van Rossum
2019-06-14T14:59:35+0000
gezonde hond verloren tijdens een knie operatie. ....en de nazorg was ...
Pam Vermeent
Pam Vermeent
2019-05-29T19:29:15+0000
Een super dierenkliniek waar ze meedenken en echt voor je klaar staan! Dyna is echt super goed geholpen en kon vrij snel terecht, super bedankt!!lees meer
Sonja Matzedda-Boogaard
Sonja Matzedda-Boogaard
2019-05-13T11:51:37+0000
Vorige week is onze Mechelse herder Peppi 15 jaar) door Gert en zijn team fantastisch geholpen aan haar stembandverlamming. De dag na haar operatie was ze al veel minder benauwd en inmiddels wil ze al weer haar grote ronde gaan wandelen. Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen!!lees meer
Inge van Dijk
Inge van Dijk
2019-04-28T18:59:59+0000
3 weken geleden is onze Hovawart Djam door Dr Gert ter Haar geopereerd aan een stembandverlamming. Wat een kundig en meer dan vriendelijk team. Alles werd goed uitgelegd, genoeg ruimte om vragen te stellen, tijdens de operatie weren we diverse malen geïnformeerd over hoe het ging, geweldig!!!. Ook werden we netjes teruggebeld toen wij ons "onnodig " zorgen maakte vorige week bij de hoge zomerse temperaturen. Djam doet het meer dan GOED, Gaat graag mee op de wandeling, en neemt weer uitgebreid tijd om eens goed te snuffelen 😀. Kortom wij zijn zeer tevreden van A tot Z. Dank jullie wel.lees meer
Lisette Polderman
Lisette Polderman
2019-04-24T15:03:30+0000
We zijn vandaag bij Rick Sanchez langs geweest met onze kat van 4 maanden oud. Hij heeft ons goed geholpen en het hele verhaal werd ons ook duidelijk uitgelegd. Hij weet duidelijk waar hij het over heeft. Onze kat was ook nog eens behoorlijk gestrest. Hier reageerde de kliniek en de arts zelf heel fijn op! Hij nam de tijd om hem even te aaien waardoor onze kat rustiger werd en het hele onderzoek heel relaxed verliep. Top dierenkliniek!lees meer
Dini Baegen
Dini Baegen
2019-04-24T14:14:55+0000
Lieve dokters super goede uitleg van foto's medicijnen iedereen super lief voor mijn beesie 👍
Johan Wijnands
Johan Wijnands
2019-04-24T12:00:22+0000
Super team en geweldig goede oogarts.
Franca Eichhorn
Franca Eichhorn
2019-04-23T20:50:12+0000
Gert heeft onze Barry op zeer korte termijn, in samenspraak met onze eigen dierenarts Dirk Spoorenberg, geopereerd aan verlamming stembanden. Wat een super team staat daar voor je klaar! Geweldig, bedankt allemaal, het gaat nog steeds goed met Barry 👍lees meer
Henrik Hansen
Henrik Hansen
2019-04-23T08:32:09+0000
I was very happy with SDU a couple of years back when my dog had back issues. However he now have an issue with front leg, can hardly walk and in pain - and I'm told there a 3 weeks wait for an appointment. Can't really recommend that or use that for anythinglees meer
Kim van Dam
Kim van Dam
2019-04-18T13:23:32+0000
Wij zijn zo blij dat we bij jullie zijn geweest, onze lieve Djadja Lara is goed genezen van haar hernia diafragmatica. We merken nu pas dat ze echt heel ziek was terwel we haar pas twee weken hadden. Ze heeft veel meer energie het is echt een lieve dondersteen!!! We willen Gert ter Haar en Claire Oorsprong en de Anesthesiemedewerker en de dames van de balie. Super bedanken!!! Wat een warmte en liefde voor dieren stralen jullie uit. Liefs Djadja Lara, Midas en Kimlees meer
Colinda van Harten
Colinda van Harten
2019-04-13T17:56:33+0000
Onze Franse bull Gijs is 2 weken terug aan halshernia geopereerd!! Het is super goed gegaan en wat hebben wij een andere Gijs gekregen😁Vonden het super eng om te laten doen maar super dankbaar dat we het gedaan hebben. Wat een vakmensen. Hij heeft een heerlijke zachte nek zit geen spanning meer op. Dank jullie wel voor jullie goede zorg. En wat een liefde voor dieren.lees meer
Next Reviews
wilma van Rheenen
wilma van Rheenen
18:47 11 Feb 19
2 x naar S.D.U geweest. Vorig jaar augustus met onze Retriever Bram bij oog Specialist Rick Sanchez. Bram is geopereerd door Rick. Duidelijke uitleg vooraf en 2 weken na operatie een uitgebreid verslag ( uitslag patholoog). Vorige week had Bram iets aan zn andere oog. Hij had een schilfertje in zn oog. Rick heeft foto's gemaakt zodat we konden zien wat er in het oog zat. Hij heeft dit direct verwijderd. Alle respect en lof voor de uitstekende behandeling van Bram. Dank.Lees meer
Xavier Chaigneau
Xavier Chaigneau
17:43 21 Nov 18
Great service and they explain everything. They take really good care of the pets and everything is clean and tidy
Iplay _z
Iplay _z
14:22 23 Jul 18
Very professional very helpful and they care..
Arda Işıldar
Arda Işıldar
18:38 29 Jan 18
Very professional English-speaking personnel, great care for the pets, excellent clinic.
Marlene Currie
Marlene Currie
14:17 16 Dec 17
I went with a friends dog who needed eye surgery by Rick Sanchez..he is Eglish speaking. Great clunic..friendly knowledgeable staff....super...they go that bit extra that really means something...specially when you are already stressed out enough. If our animals could tell us where it hurts, it should be so much easier....Lees meer
Bekijk alle beoordelingen