Gedeelde ervaringen

Specialistische Dierenkliniek Utrecht
5.0
aangedreven door Facebook
Chanel van Beek
Chanel van Beek
2019-11-06T16:58:04+0000
Geduld nemen tijd ,goede uitleg en alles kun je vragen Super lief vd dieren Eerlijk antwoord
Diana Majoor Windig
Diana Majoor Windig
2019-11-05T09:51:30+0000
We kwamen gisteren met onze americaanse bulldog met spoed daar heen. Ze had een bot ingeslikt en die zat vast in haar slokdarm Ze werd met spoed geopereerd en heeft het gelukkig overleefd en maakt het super goed.. Dank jullie wel allemaal voor de liefdevolle zorg Top voor honden liefhebbers geef geen botten van dat huid dit kan je hond fataal wordenlees meer
Nayomy Danny Van der Meer
Nayomy Danny Van der Meer
2019-10-28T21:10:14+0000
Super goed en snel geholpen door de artsen! ze konden ons al heel snel vertellen wat er met onze manke pocket bully aan de hand was! Zeker een aanrader! Lieve en zorgzame mensen die hier werken met een hart voor dieren.lees meer
Nicole van Kalsbeek - Verkooijen
Nicole van Kalsbeek - Verkooijen
2019-10-28T09:19:50+0000
Het is bijna 7 maanden geleden begonnen. Wij hebben 2 katten ( Lizzy 6.5 jaar en Lotje 4.5 jaar ) Na heel veel bezoekjes en zeer veel onnodige onderzoeken door de gewone DA, doorgestuurd naar een specialist. Zelf heb ik toen de keuze gemaakt om naar het SDU te gaan, want die hadden zeer snel tijd. Lotje ging van het 1 op andere moment hoesten ! Geloof me, dat is op zijn zachts gezegd geen pretje om te zien, arm beestje !! Na een grondig onderzoek en een bronchoscopie door Dr.v.Noort was de conclusie : Of Astma or een voedselallergie. Dus moest Lotje aan het hypoallergene voer ( Z/D van Hills ) Maar het had desondanks niet zo heel veel baat, ze bleef extreem hoesten. ( achteraf allemaal heel logisch want ze heeft jaren het zelfde voer gehad en dat duurt gewoon enorm lang voordat die troep dan uit haar lijfje is ) Dus Lotje aan de prednison, maar ik was huiverig omdat de DA maanden er voor, dat ook had gedaan, maar toen werd ze dood en dood ziek. En moest ze gered worden door antibiotica. Maar Lotje is nu 4 a 5 weken aan het speciale voer en krijgt echt geen kruimel van iets anders. En ze is nu op dag 3 na de hele prednison te hebben afgebouwd, en ze krijgt nu al haar streken weer teug. Ze schud nog wel vaak met haar koppie, maar ook dat kan nog steeds na weeen van der allergie zijn. Dus nu zijn we extreem hard aan het hopen dat het vanaf nu nog beter gaat. Maar even over Dr v Noort....... wat een HELD !! Echt, ik kan hem spreekwoordelijk wel zoenen !! Want na zo veel maanden aan tobben en veel te veel bezoekjes aan helaas niet zulke geweldige dierenartsen, heeft HIJ, ALTIJD klaar gestaan, NIETS was te veel !! Al belde ik 3 keer in de week. Voor mij kan hij echt niet meer stuk !!! Want in de tijd dat Lotje zo ziek was, werd ook Lizzy ziek, maar had allemaal andere symtomen , geen touw aan vast te knopen door de Dierenartsen, maar door de doortastendheid en kennis van Dr v Noort, zijn we er achter gekomen dat ze het aan haar maag had en nu dus Zantac krijgt. En ook Lizzy voelt zich nu stukken beter en rent en springt weer zo als ze al 1,5 jaar niet meer gedaan had. Van mij, mag Dr v Noort een Lintje. Ik meen dat uit de grond van mijn hart ! Dr v Noort, dank u wel van uit mijn hart. Ik ben enorm dankbaar voor al u hulp, geduld en tijd ! Ik vind u echt een TOPPER !!!lees meer
Peet Daamen
Peet Daamen
2019-10-14T14:16:04+0000
Duidelijk uitleg in procedure en zorg voor dier voelbaat
Chantal de Prouw
Chantal de Prouw
2019-10-14T11:20:57+0000
Ik raad deze kliniek voor 100% aan. 9 oktober is mijn hond Davy door de ct scan gegaan en daarna meteen geopereerd door KNO arts dhr ter Aar. Super fijn als je niet dichtbij woont en alles op 1 dag kon. Mij verbaasde het hoe kundig deze kliniek is, het doet niet onder de mensen ziekenhuizen. Maar de medewerkers nemen ook de tijd voor je, als bezorgde baasje, en je voelt je allerminst opgejaagd. Ik hoop uiteraard niet dat het nogmaals nodig is, maar een volgende keer als ik een specialost nodig heb voor 1 van mijn honden, ga ik hier weer heen. Het is de rit meer dan waard en alleen het beste voor mijn diertjes. Bedankt voor de goede zorgen.lees meer
Paula NailArt Joevenaar
Paula NailArt Joevenaar
2019-10-10T10:28:09+0000
Fijne kliniek met nog belangrijker hele fijne dierenartsen
Amparo Bosboom-Aparicio
Amparo Bosboom-Aparicio
2019-10-09T10:01:33+0000
Het is gewoon een geweldige kliniek ! Wat een kennis en kunde ! De dames achter de balie zijn ook echt super lief ! De artsen heel duidelijk en plezierig in de uitleg enz. Kortom: echt een Wow-ervaring.lees meer
Emma Gaspersz-Duivestein Sasabone
Emma Gaspersz-Duivestein Sasabone
2019-10-04T11:30:31+0000
Thank you everybody at Specialistische Dierenkliniek Utrecht. Special thanks to Edgar Scheepens, for the guidance for more than 1 year and respecting our wishes in this proces for Bonnie. She really is that wonderdog because 2 days after surgery she got her routine of her doglife back and she still is that naughty, goofy, happy dog as always. She is living her life with 3 legs. We are thankfull 🐾🙏🏾lees meer
Pamela van den Hoed
Pamela van den Hoed
2019-09-27T06:45:30+0000
We waren met Bo bij de dierenarts beland, ze had last van der achterpootje We werden doorverwezen naar SDU, en een afspraak gemaakt met Edgar Scheepens Wat we al dachten ,een operatie zat er aan te komen Het werd door hem allemaal goed en duidelijk uitgelegd. En de afspraak was zo gemaakt , 30 augustus werd Bo geopereerd Medicatie mee ( die ze erg lekker vond en vind, morgen de laatste druppels) Alles was goed gegaan, nu zitten we te wachten op de laatste afspraak Deze is over 2 weken.....voor Bo te hopen dat ze uit de bench mag Wil ook namens Bo , zeggen dat jullie allemaal super lief zijn Er word tijd voor je genomen,goed uitgelegd Warm hart voor dieren Waren ook erg verrast dat we gebeld werden met de vraag hoe het ging met Bo Leuk team 👍🏻lees meer
Nicole Boer
Nicole Boer
2019-09-26T18:10:38+0000
Wij zijn zeer tevreden en heel blij dat wij bij jullie terecht zijn gekomen . Vriendelijk personeel en een hele kundige kno arts Dhr G Ter Haar . Hopen nu dat onze boxer Job blijvend van zijn oorontsteking is verlost .lees meer
Mona Mosterd van Rees
Mona Mosterd van Rees
2019-09-24T18:32:55+0000
Zeer kundige artsen, en vriendelijk
Tatiana Kalmeijer
Tatiana Kalmeijer
2019-09-17T14:07:26+0000
Dr.Rick F.Sanchez, please kindly accept our deep gratitude . In 30 years of our life in the Netherlands accompanied by our beloved two cats and two dogs we have never experienced such highly professional and sufficient help! Our Borsoi Ayusha is relieved and sends his love. Tatiana Kalmeijerlees meer
Natasja Van Geemen
Natasja Van Geemen
2019-08-23T17:19:36+0000
Mijn kat is bij de SDU met spoed geopereerd aan 4 gebroken botten in zijn pootje. Hij is geopereerd door Edgar Scheepens. Al met al geen leuk, maar wel erg fijn traject en dat komt voornamelijk door de medewerkers van de SDU. Ontzettend aardig voor mij en mijn kat, nemen goed de tijd en leggen alles goed uit. Al met al 4 maanden bezig geweest met redelijk wat controles, maar het pootje is zonder verdere complicaties vandaag voldoende geheeld! Ze nemen geen risico en hebben liever dat je een keer teveel dan te weinig komt. Heel fijn dat deze extra controles vaak inbegrepen zitten en je geen extra kosten maakt. Ze zijn me sowieso vaak tegemoet gekomen, terwijl dit niet had gehoeven. Je krijgt dus zeker niet het idee dat ze onnodig dingen willen doen om geld te verdienen en koste van je beestje. Ik kan ze van harte aanbevelen, ik heb helaas ook mindere ervarigen bij andere dierenartsen en -klinieken gehad. Dit zijn toppers! Nogmaals veel dank, ook vast namens Pitouche (hoewel die jullie niet meer wil te zien 😉)!lees meer
Sandy Hanssens-van Laar
Sandy Hanssens-van Laar
2019-08-17T17:33:40+0000
Met ons Fleurtje een afspraak gehad bij Edgar Scheepens, voor lichte patella. Ik voelde me erg serieus genomen, wat heel fijn was. Hele duidelijke uitleg gehad over wat wat patella betekent en wat eraan gedaan kan worden. Ook heel erg het gevoel gehad dat het om het helpen van ons hondje ging en niet om de centjes. Tuurlijk kosten operaties geld en zijn er risico’s aan verbonden. Maar als het er ooit van komt dat dat moet gebeuren, heb ik er bij hem 100% vertrouwen in. Dank jullie wel!lees meer
Volgende beoordelingen
wilma van Rheenen
wilma van Rheenen
18:47 11 Feb 19
2 x naar S.D.U geweest. Vorig jaar augustus met onze Retriever Bram bij oog Specialist Rick Sanchez. Bram is geopereerd door Rick. Duidelijke uitleg vooraf en 2 weken na operatie een uitgebreid verslag ( uitslag patholoog). Vorige week had Bram iets aan zn andere oog. Hij had een schilfertje in zn oog. Rick heeft foto's gemaakt zodat we konden zien wat er in het oog zat. Hij heeft dit direct verwijderd. Alle respect en lof voor de uitstekende behandeling van Bram. Dank.lees meer
Xavier Chaigneau
Xavier Chaigneau
17:43 21 Nov 18
Great service and they explain everything. They take really good care of the pets and everything is clean and tidy
Iplay _z
Iplay _z
14:22 23 Jul 18
Very professional very helpful and they care..
Arda Işıldar
Arda Işıldar
18:38 29 Jan 18
Very professional English-speaking personnel, great care for the pets, excellent clinic.
Marlene Currie
Marlene Currie
14:17 16 Dec 17
I went with a friends dog who needed eye surgery by Rick Sanchez..he is Eglish speaking. Great clunic..friendly knowledgeable staff....super...they go that bit extra that really means something...specially when you are already stressed out enough. If our animals could tell us where it hurts, it should be so much easier....lees meer
Bekijk alle beoordelingen