Gedeelde ervaringen

Specialistische Dierenkliniek Utrecht
4.9
Based on 230 reviews
aangedreven door Facebook
Anouchka ten Cate-Werner
Anouchka ten Cate-Werner
2020-02-24T20:02:43+0000
Gert ter Haar heeft ons geweldig geholpen met onze hond👍
Wendy Noordover
Wendy Noordover
2020-02-20T22:44:03+0000
erg mooie kliniek, vriendelijke mensen
Silvia Van Zomeren-Duiveman
Silvia Van Zomeren-Duiveman
2020-02-18T19:10:04+0000
Zijn zeer vakkundig en liefdevol voor je dier. En heel netjes en begripvol voor het baasje. Het pand ziet er erg netjes... uit. Zeker een aanrader!lees meer
Nathalie de Breij
Nathalie de Breij
2020-02-12T17:42:29+0000
Erg vriendelijk en behulpzaam. Duidelijke uitleg over de behandeling en de nazorg
Gwen van Min
Gwen van Min
2020-01-31T21:48:21+0000
Mijn hond is geholpen aan zijn knie (afgescheurde knieband). Vanaf het eerste contact tot aan de eindcontrole super... fijn geholpen. Oprechte belangstelling, ondersteuning en vriendelijk. Niet alleen naar de eigenaar maar vooral de hond (in mijn geval). Top!lees meer
Susanne Borman
Susanne Borman
2020-01-30T20:38:28+0000
Ik zag er als een berg tegenop dat onze labrador een knie operatie moest ondergaan(Tplo). Maar dankzij het team zijn we... gerust gesteld en hadden we vol vertrouwen in hun kundigheid. Het is allemaal goed gegaan en wat ik ook zo fijn vond is dat geen vraag te gek of te veel was, overal werd uitleg aan gegeven. Ik raadt deze kliniek iedereen aan. Inmiddels huppelt onze hond weer lekker rondlees meer
Mélisande Buitenkamp
Mélisande Buitenkamp
2020-01-22T12:26:13+0000
lief, geduldig, kundig. TOP
Nelleke Roos
Nelleke Roos
2020-01-10T21:03:53+0000
kundige arts, hij nam rustig alle tijd en goede prijs
Caroline Wesselman
Caroline Wesselman
2019-12-31T15:40:33+0000
Super vriendelijk kundig personeel, goeie uitleg van de operatie. Geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
Dries Goegebeur
Dries Goegebeur
2019-12-13T09:13:06+0000
Gigantisch veel opgestoken van Gert - thanks!
Sandra Mol Sybers
Sandra Mol Sybers
2019-12-12T16:56:48+0000
gewoon geweldig ! hart op de juiste plek en ze weten wat ze doen! onze dokter Gert ter haar is echt een topper!
Chantal Brouwer
Chantal Brouwer
2019-12-11T11:01:32+0000
Vandaag met onze kat op consult geweest voor verdenking van een poliep. We zijn uitstekend geholpen door de deskundige... KNO- arts Gert ter Haar. Hij heeft ons voorafgaand aan de onderzoeken duidelijk geïnformeerd over de mogelijkheden en de daaraan verbonden kosten. De tijdsindicatie klopte exact en vervolgens heeft hij ons een erg duidelijk beeld gegeven van de behandeling. Ik zal de ‘Specialistische Dierenkliniek in Utrecht’ om deze reden dan ook aan iedereen aan willen raden!lees meer
Careconsult Thuiszorg Marijke Briedé
Careconsult Thuiszorg Marijke Briedé
2019-11-28T12:28:48+0000
Uitstekende specialisten. Goede service: consult, diagnostiek en zo nodig behandeling gaan direct achter elkaar door.... Moderne apparatuur, mooi complex. Vandaag voor de derde keer bij dokter Gert ter Haar met Milo. Wat een kundige, aimabele specialist.lees meer
Astrid Lemm
Astrid Lemm
2019-11-19T18:29:33+0000
We zijn er met onze teckel Saske geweest ivm met een hernia in haar nek. Kon er erg snel terecht. Bij het eerste... gesprek werd er ruim de tijd genomen en werden we volledig gerust gesteld en erg goed ingelicht over de mogelijkheden. Ze is diezelfde dag nog geopereerd. Zijn na de operatie nog gebeld met het goede nieuws dat de operatie geslaagd was. De dag daarop hebben we haar weer opgehaald. Ze heeft er echt de beste zorg gekregen die je maar wensen kunt van een geweldig team! Allemaal even vriendelijk! Nogmaals bedankt! Mvg Astridlees meer
Chanel van Beek
Chanel van Beek
2019-11-06T16:58:04+0000
Geduld nemen tijd ,goede uitleg en alles kun je vragen Super lief vd dieren Eerlijk antwoord
Volgende beoordelingen
wilma van Rheenen
wilma van Rheenen
18:47 11 Feb 19
2 x naar S.D.U geweest. Vorig jaar augustus met onze Retriever Bram bij oog Specialist Rick Sanchez. Bram is geopereerd... door Rick. Duidelijke uitleg vooraf en 2 weken na operatie een uitgebreid verslag ( uitslag patholoog). Vorige week had Bram iets aan zn andere oog. Hij had een schilfertje in zn oog. Rick heeft foto's gemaakt zodat we konden zien wat er in het oog zat. Hij heeft dit direct verwijderd. Alle respect en lof voor de uitstekende behandeling van Bram. Dank.lees meer
Xavier Chaigneau
Xavier Chaigneau
17:43 21 Nov 18
Great service and they explain everything. They take really good care of the pets and everything is clean and tidy
Iplay _z
Iplay _z
14:22 23 Jul 18
Very professional very helpful and they care..
Arda Işıldar
Arda Işıldar
18:38 29 Jan 18
Very professional English-speaking personnel, great care for the pets, excellent clinic.
Marlene Currie
Marlene Currie
14:17 16 Dec 17
I went with a friends dog who needed eye surgery by Rick Sanchez..he is Eglish speaking. Great clunic..friendly... knowledgeable staff....super...they go that bit extra that really means something...specially when you are already stressed out enough. If our animals could tell us where it hurts, it should be so much easier....lees meer
Bekijk alle beoordelingen