Klantervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van bezoekers van de kliniek? Klik op de link om het volledige artikel te lezen.


Julia met Django

Bij de SDU helpen we duizenden bezorgde baasjes met hun dieren. Maar wat als je van paraveterinair bij de SDU zelf ineens de bezorgde eigenaar wordt? Onze paraveterinair Julia weet er alles van en deelt haar verhaal met jullie.

Klik hier om verder te lezen


Huidoperatie voor gebeten hond

Gijs, onze negenjarige chihuahua was flink gebeten door een Stafford. Zijn rughuid was van nek tot staart gevild en uiteraard zijn we meteen naar de dierenarts gegaan. 

Benieuwd naar hoe het verder afliep met Gijs?

Klik hier om verder te lezen en de foto’s te zien.


Onze hond loopt mank

Jessie, onze labrador van tien jaar, kreeg meer dan een jaar geleden klachten aan haar voorpoten. Ze liep mank en trok vooral met haar linker voorpoot. Ze zat overduidelijk niet lekker in haar vel.

Klik op onderstaande link om verder te lezen en te kijken hoe het nu gaat met Jessie?

Klik hier om verder te lezen.


Hond eet vreemd voorwerp: Marnix

Marnix, een kruising tussen een Newfoundlander en Berner Sennen van vier jaar, begon op een maandag allerlei klachten te krijgen, zoals koorts, hijgen en sloomheid. Hij liet zijn eten staan, wilde alleen nog maar gras eten en spuugde dit vervolgens weer uit.

Benieuwd naar de ervaring van Ilonka en hoe het verder is gegaan met Marnix?

Klik hier om verder te lezen.


Pijnstilling verbetert kwaliteit leven: Siësta

Siësta is onze achtjarige Mastín Español teef van 65 kilo. Begin januari 2019 wilden we gaan wandelen met de honden, Siësta en haar moeder Barrous. Uit enthousiasme sprongen ze samen de auto uit en plots hoorden we een kreet en gejank en we dachten allebei meteen: ’Dit is niet goed’

Benieuwd naar de ervaring van familie de Meijer en hoe het verder is gegaan met Siësta?

Klik hier om verder te lezen.


Lastige breuk bij Found

Found is een zwerfhond die in Roemenië is gevonden met twee gebroken achterpoten. Een Roemeense dierenarts heeft naar beste kunnen deze achterpoten geopereerd en pennen geplaatst. Maar eenmaal in Nederland kon hij van de ene op de andere dag nauwelijks meer lopen; zijn linker achterpoot hield hij hoog opgetild en zijn rechter achterpoot zwikte door.

Benieuwd naar de ervaring van familie Janssen en hoe het verder is afgelopen met Found?

Klik hier om verder te lezen.

 

Meer klantervaringen lezen? Klik op deze link.