Over ons

De Specialistische Dierenkliniek Utrecht [SDU] is een tweedelijns dierenkliniek, met Europees erkende dierenarts-specialisten, gespecialiseerd in interne geneeskunde, KNO, neurochirurgie, anesthesiologie, pijnmanagement, oogheelkunde, orthopedie, radiologie en weke delen chirurgie.

Een dierenarts-specialist heeft, naast de reguliere opleiding diergeneeskunde, een vierjarige specialisatie-opleiding gevolgd en deze afgesloten met een Europees examen. Een Europees specialist moet zich iedere vijf jaar laten her registreren. Op deze manier wordt de expertise van de specialisten gewaarborgd.

Als specialist draag je de verantwoordelijkheid de hoogst mogelijke kwaliteit zorg en service te bieden. Onze artsen blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op veterinair gebied en maken gebruik van hoogwaardige en moderne apparatuur. Open en heldere communicatie tussen onze cliƫnten, onze verwijzers en ons team vinden we essentieel.

Wat we echter minstens zo belangrijk vinden, is dat onze cliƫnten de zorg voor hun huisdier vol vertrouwen aan ons kunnen overlaten. Deze balans tussen aandacht en kennis wordt door het hele team in stand gehouden.