Teamwork makes the dream work! (vervolg)

–Terug naar eerste pagina–

Assistente- en artsenvergadering vandaag de assistentenvergadering, normaal hebben de balie- en anesthesie dames een aparte vergadering, maar deze donderdag plannen we dat een keer samen. Dat was erg nuttig en er zijn een hoop goede punten uitgekomen. Soms vergeten we door de drukte wel eens om alles wat er zich bij de balie en OK afspeelt direct met elkaar te communiceren, zoals: er komt mogelijk nog een spoedpatiëntje, hoe is de operatie van … verlopen, waren er nog bijzonderheden? Kunnen we al de eigenaar van .. bellen om hem weer op te laten halen? Altijd goed om voor iedereen weer even duidelijk te hebben waar de knelpunten zitten.

Als we een assistentenvergadering hebben beginnen we altijd een uur eerder, zodat we bij de balie om 9:00u weer paraat kunnen staan. Als we langer nodig denken te hebben plannen we het meestal gezellig ’s avonds met pizza :-D. Na deze vergadering hadden ook de specialisten samen met het managementteam een vergadering en daar zit ik (als hoofd paraveterinair balie) samen met Chantal (hoofd paraveterinair OK) ook bij. Over 3 weken hebben we weer een vergadering gepland om alle punten op te volgen. Van zo’n ochtend vergaderen word ik wel een beetje gaar, maar bij de balie word ik direct weer op scherp gezet. Het is altijd wel fijn om te merken dat na zo’n vergadering alles weer lekker soepel loopt.

Morgen is mijn vrije dag, dan eerst maar eens uitslapen, daarna lekker de sportschool in en plannen maken voor het weekend!