Vacature paraveterinair anesthesie

Vacature paraveterinair anesthesie

Wij gaan ons team verder uitbreiden en daarom zijn we op korte termijn op zoek naar een paraveterinair om ons anesthesieteam te versterken

30-40 uur per week

Zoek jij: een uitdagende en veelzijdige baan waar je veel kan leren?

Ben jij: leergierig, servicegericht, punctueel, zorgzaam voor mens en dier, ben je in het bezit van een diploma paraveterinair dierenartsassistente en heb je minimaal 1 jaar ervaring?

Wij bieden: bij de SDU hebben we de allerhoogste kennis in huis wat betreft de veterinaire anesthesiologie. Wij bieden een werkomgeving waarin het anesthesieteam nauw met elkaar samenwerkt en met onze Europees Specialist Anesthesiologie en Pijnmanagement. Je verzorgt de anesthesie van de patiënten van A tot Z, en maakt zelfstandig röntgenfoto’s en CT-scan’s.

Wij zijn wij? De Specialistische Dierenkliniek Utrecht (SDU) is een kliniek met de modernste medische technieken en sinds 2012 gevestigd langs de ring A2. De SDU werkt met een hecht team van Europees specialisten, specialisten in opleiding en paraveterinair dierenartsassistentes. Ons team heeft daarmee een zeer uitgebreide veterinaire kennis in huis. Naast vooruitstrevende specialistische diergeneeskunde onderscheiden wij ons door de persoonlijke benadering en goede service aan onze cliënten. Je komt in een gezellig en hecht team terecht, waarin iedereen elkaar helpt.

Als anesthesiemedewerker bij de SDU:

  • Word je opgeleid op het allerhoogste niveau
  • Verzorg je de anesthesie van de verschillende disciplines
  • Je maakt zelfstandig röntgenfoto’s en CT-scans
  • Verzorg je patiënten in de opname
  • Draai je mee in de verschillende diensten

Stuur je motivatiebrief of voor meer informatie: mirjam.wolfard@anicura.nl