AniCura

Specialistische Dierenkliniek Utrecht

Telefoon Openingstijden van vandaag
09:00 - 17:30
Maak afspraak

Specialistische huisdierenzorg

Bij AniCura Specialistische Dierenkliniek Utrecht (SDU) vindt u voor uw hond of kat specialistische zorg van de allerhoogste kwaliteit. Uw huisdier krijgt bij ons de zorg en aandacht die het verdient.

Over ons

👩‍⚕️ Wij hebben vacatures! 👨‍⚕️

Onze vacatures

Fantastische kliniek! Veel kennis en kunde en empatische specialisten die alles heel goed uitleggen.

Henko Meer klantervaringen

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Meer nieuws

Verschil tussen een dierenarts en specialist

Ontdek het hier

AniCura Specialistische Dierenkliniek Utrecht

U bent van harte welkom in de modern ingerichte Specialistische Dierenkliniek Utrecht (SDU) van AniCura. Met een hecht team van Europees specialisten en assistenten zorgen we dat uw dier snel en liefdevol geholpen wordt. We zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is gratis parkeerruimte op eigen terrein.

SDU: modernste technieken en specialistische kennis

SDU is de enige kliniek in Nederland waar alleen Europees specialisten en Europees specialisten in opleiding werkzaam zijn. Lees: wat is een Europees dierenarts-specialist

De dierenarts-specialisten zijn en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde en maken gebruik van de allerbeste apparatuur en modernste technieken. Zo bent u verzekerd van de allerbeste zorg.

Altijd verwijzing van dierenarts nodig

U kunt alleen met een verwijzing van uw dierenarts terecht bij onze specialisten. Uw dierenarts kan beoordelen of het nodig is dat een specialist naar uw dier kijkt. Ook kunt u zelf vragen naar een verwijzing bij uw dierenarts. Lees ook: afspraak maken